SevenSins :)

Vă mai amintiți de cele șapte păcate capitale? Nu?! Sincer nici eu nu le-aș putea enumera pe toate 🙂 dar am făcut un pic de research, iar domnul Wikipedia mi-a dat un răspuns cât se poate de satisfăcător citez: „În Cartea Proverbelor, regele Solomon afirma că „Șase lucruri urăște Domnul, și chiar șapte Îi sunt urâte:”

 • Privirea trufașă.
 • Limba mincinoasă.
 • Mâinile care varsă sânge nevinovat.
 • O inimă care scornește planuri viclene.
 • Picioarele care se reped să facă răul.
 • Un martor înșelător care spune minciuni.
 • Cel care seamănă discordie între frați.”

Nu am să copiez întreg articolul pe blog în schimb vă recomand să citiți articolul și vă veți mira ca și mine când veți descoperi că tristețea, depresia și furia se pot cataloga deja păcate capitale. În orice caz pe mine m-a pus pe gânduri această descoperire.

Continuând ideea, e drept că cele 7 păcate considerate capitale au fost transformate și rezumate, urmând ca o dată cu trecerea timpului să existe mai multe variante. O presupusă variantă finală și contrasă este considerată citez din nou: „Conform Bisericii creștine, păcatele capitale sunt în număr de 7:

 • Mândria
 • Avariția
 • Desfrânarea
 • Invidia
 • Îmbuibarea*
 • Mânia
 • Lenea.”

*am căutat în DEX îmbuibarea, unde scria că înseamnă îndopare (cu mâncare presupun:) adică mănânci până nu mai poți.

Poate că până acum n-am trecut la subiectul articolului meu dar am devenit curioasă, îmi iertați acest păcat! Ei bine hai să vă spun de unde a pornit acest val întreg de gânduri păi.. de la Sevensins, un site de lenjerie, super drăguț care a ales să se intituleze șapte păcate… oare de ce? Ei.. să nu vă gândiți la nimic rău! 🙂 Sincer vorbind mie îmi sugerează total altceva acest nume. Este adevărat că face referire la păcat dar într-un mod pozitiv și atractiv cel puțin privind din unghiul meu. De exemplu când mă gândesc la magazinul Sevensins în sine, îmi imaginez involuntar o femeie super sexy, senzuală și atractivă care reușește să vrăjească bărbații (sau bărbatul visurilor ei) datorită ținutei super sexy și atrăgătoare (știu că mă repet!) atrăgându-i în boudoir sau pur și simplu incitându-i la păcat. Și este ceva rău în acesta? Nu cred. Deoarece fiecare femeie își dorește să-și pună în valoare feminitatea, să fie sexy și atrăgătoare astfel găsind (sau fermecând) viitorul/actualul partener.

Hai să vă arăt rochița de care m-am îndrăgostit deja de la prima vedere:

Image

Se numește Kamaria și este descrisă în felul următor: „Rochie sexy de culoare neagră, cu volane- o rochie elegantă, ideală pentru un cocktail sau o petrecere. Șnurul în zig-zag iți va pune în valoare talia, iar voalul asimetric de pe poale îți vor da un aer îndrăzneț. Compoziție: -88% poliamid -12% elastan. Fabricat în Polonia. Preț 89,99 lei” Am citit și review-urile fetelor care l-au achiziționat și toate erau favorabile.

În ceea ce mă privește pe mine deja mă imaginam purtând această superbă rochiță, coborând scările clubului preferat, simțind ochii care se ațintesc asupra mea.. deja m-am văzut dansând, simțindu-mă irezistibilă, feminină, frumoasă și chiar elegantă! Îmi place și culoarea, este un fel de little black dress. Parcă are ceva, un je ne sais quoi.. Croiala este sexy și îndrăzneață dar nu extravagantă! Materialul cred că este lejer, deci se poate dansa în ea fără să transpiri prea mult sau mai mult, cred că se poate purta și vara la un cocktail, sau un garden party. Prin urmare v-o recomand și vouă cu drag, cine știe poate într-o asemenea rochiță vă privește prima oară prințul vostru. Sunt şi alte modele aici, apropo care este preferatul vostru? Cu ce rochiţă aţi dori să cuceriţi 🙂 ?

Era să uit, am ales și o pereche de pantofi potriviți la rochiță. Ce ziceți vă plac? cred că se potrivesc de minune!

În loc de concluzie, se prea poate că mai uităm de cele 7 păcate capitale, dar nu cred că bărbații o să uite cu ușurință chipul unei femei seducătoare! Iar bărbaților le place să fie seduși, precum fetelor să fie seducătoare, de ce să nu profităm de mijloacele pe care le avem! 😉

Update: Cu ocazia Black Friday am făcut o selecţie cu produsele care îmi plac şi mi le-aş dori, între acestea sunt şi nişte costume superbe pe care poate aş avea curajul să le port de Halloween sau primăvara la un Bal mascat. Apropo ştiaţi că Sevensins oferă reducere de până la 60% cu această ocazie, reducere ce ţine nu o zi sau două, ci până duminică noaptea! Cred că merită să profitaţi din plin de ea, dar nu vreau să scriu mai mult las pozele să vorbească:

P.S. Recunosc că eu sunt o fată mai cuminte ceea ce se reflectă şi în alegerile mele, în schimb pe site puteţi găsi şi lenjerie incitantă ceea ce poate lua mintea oricărui bărbat 🙂 mai mult puteţi găsi şi lenjerie pentru bărbaţi! Fetelor ţineţi-vă bine şi spor la shopping!

Acest articol participă la provocările Sevensins și Blogawards.

Un gând despre &8222;SevenSins :)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s