Scăderea facturii la gaz şi Primul meu Giveaway

Standard

Cu 1 decembrie a venit oficial şi iarna, un fapt ce nu mă bucură deloc. Nu, nu sunt împotriva iernii în general ci sunt împotriva frigului şi a facturilor de gaz care nici cu cea mai mare bunăvoinţă şi economie nu vor să rămănă sub pragul de 100 lei acesta în cazul în care locuieşti într-o garsonieră. Am încercat mai multe soluţii: să pornesc centrala doar când ajung acasă, să îl opresc înainte de culcare, să aerisesc câte 8-10 minute, să mă îmbrac mai gros, să închid uşa de la cameră şi toate acestea laolaltă. Din păcate orice aş încerca gazul este scump, oricât de puţin ai consuma din ea. Ca să ajungi de la 17 grade câte găsesc când ajung acasă de la servici până la 20-21 grade care îmi asigură comfortul termic, gazul trebuie să meargă cel puţin 3-4 ore. Şi nu poţi sta în frig! Să dau un exemplu: ieri de la ora 9 pâna la ora 20 s-a luat gazul făcându-se lucrări la el. Astfel stăteam în frig, eram foarte prost dispusă, chiar supărată, depresivă fără să vreau eu, aşa m-am simţit în urma discomfortului termic.

Vă întrebaţi poate ce soluţie propun pentru scăderea facturii de gaz, aceasta fiind titlul articolului meu. Întâmplarea a făcut că recent am descoperit o soluţie la îndemână, mai ieftină, şi chiar artistică. 🙂 Aceasta este montarea unor panouri radiante!  Panourile radiante Heat-x sunt sisteme de încălzire ce funcţionează pe principiul radiaţiei de căldura, respectiv a undelor infraroşii. Acestea au un consum foarte scăzut de energie şi oferă un climat plăcut în încăpere. Conductorul de căldură îl constituie fibra de carbon. Panoul radiant Heat-x transformă energia electrică cu un randament de 97% in căldură. Acoperirea specială a suprafetei este optimizată pentru a realiza o cedare maximă a căldurii in gama lungimilor de undă situată între 2 si 20 µm.

slide11

Sistemele de incălzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piaţă, datorită noii tehnologii care se bazează pe radiaţiile infraroşii, aceleaşi prin intermediul cărora Soarele încălzeşte Terra. Fără nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casă. Instalarea este mai mult decât facilă, nu exista ţevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii. Panoul radiant se montează fie pe perete, poate deveni foarte uşor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate îngloba în placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat. Panoul se prinde de suportul de zidărie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leagă printr-un cablu electric la reţea, se monteaza un termostat şi instalarea este finalizată.

Avantajele sunt certe si multiple. Nu exista riscul aferent instalaţiilor de încălzire clasice: apariţia monoxidului de carbon, scăpări de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere. Mai multe detalii despre Panouri radiante puteti afla din acest link. Câteva recenzii de Panouri radiante pot fi citite in acest link. Toate această descriere a panourilor radiante am găsit-o şi preluat-o de pe Blogawards pentru că acest site mi-a făcut posibilă cunoaşterea acestor panouri minunate şi doresc să mulţumesc cu această ocazie.

Prin urmare consider că panourile radiante reprezintă pe de-o parte surse ieftine de încălzire, pe de altă parte se pot folosi ca şi obiecte decorative acestea având forma unor tablouri care pot fi şi personalizate după preferinţă! De exemplu eu îmi doresc acest panou radiant deoarece mi-ar asigura căldura în cameră, făcând economii între  30% şi  65%, pe deasupra are şi un design plăcut. Nimeni nu ar bănui că de fapt tabloul meu frumos este un panou radiant!

heat_x3.5

După cum am promis cu această ocazie organizez şi primul meu giveaway care are ca premiu cartea „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey” de E. L. James, un roman erotic vândut în peste 10 milioane de exemplare şi dvd-ul „Black Swan”, un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York cu Natalie Portman, Mila Kunis. Şi promit că dacă va avea succes, voi mai organiza şi alte giveaway-uri cu produse cosmetice şi chiar cu creaţiile mele handmade.

Iată şi cerinţele:

Obligatorii:

1. Să daţi like la pagina mea cu creaţii handmade Monik’s şi scrieţi numele de facebook

2. Să daţi share la această postare sau la această poză pe pagina voastră de facebook şi precizaţi linkul

3. Vizitaţi site-ul Panouri Radiante (click pe linkul dat de mine) şi alegeţi fie: un panou radiant, fie un articol, o recenzie despre panouri radiante care vă place, şi lăsaţi linkul acestuia în coment

Opţionale:

1. Să daţi follow la blogul meu (butonul este în partea dreaptă jos) şi lăsaţi adresa de e-mail +1 entry

2. Să lăsaţi un coment la oricare dintre articolele: Fotografia de nuntă, SevenSins, Cadouri de Crăciun şi precizaţi acest lucru în coment (de ex.: am lăsat coment) +1 entry

3. Să daţi share la o creaţie handmade de pe pagina Monik’s, lăsaţi linkul acestuia +1 entry

DSC09946

Giveawayul se termină pe 18 decembrie ora 00, iar în 21 decembrie sau si mai repede urmează să afişez câştigătorul pe blog şi pe facebook. Dacă o să fie un număr mare de înscrieri este posibil să suplimentez premiul cu o surpriză. În schimb dacă nu se înscriu minim 30 de persoane îmi rezerv dreptul de a prelungi concursul sau a renunţa la giveaway.

Vă doresc facturi de gaz cât mai mici şi să curgă înscrierile!

Update: Giveaway închis, câștigătorul aflați într-o nouă postare.

Reclame

22 de răspunsuri »

  1. FB= Bojescu Mihaela, follow=mikybuna@yahoo.com, share produs preferat ce l\as face cadou=http://panouriradiante.ro/panou-radiant-heat-x-1100w/, share concurs=http://www.facebook.com/bojescu.mihaela/posts/475413145835869, share creatie =http://www.facebook.com/monik.s.creations/posts/415259561877172, comment la articolulCadouri de Craciun.

  2. Share concurs corect este acestahttp://www.facebook.com/bojescu.mihaela/posts/301463236630074, m-am incalcit deoarece la cateva secunde s-a distribuit un produs asemanator si am copiat link\ul de pe pagina gresit. Multumesc!

  3. Pingback: Castigatorii concursului "Castiga un panou radiant personalizat in valoare de 1449.99 lei si vouchere pentru cumparaturi de la Heat-X!" | BlogAwards

  4. Pingback: Castigatorii concursului “Heat-X!” | Blog Awards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s