Cum a fost la Târgul de Crăciun

Standard

Încă aş avea multe să vă spun, din păcate nu îmi ajunge timpul fizic să scriu tot ceea ce îmi doresc pe blog şi să şi lucrez. Astăzi în schimb am să vă prezint nişte poze de la Târgul de Crăciun şi vă dezvăluiesc că îmi doresc să fac şi alte postări cu: manichiurile pe care le-am realizat, ce am gătit, ce am comandat de pe internet, ce ţinute am purtat, ce produse folosesc (cum fac şi alte bloggerite), cu ce mă ocup sau unde am călătorit în ultimii ani, mă rog ar fi multe lucruri de scris, de făcut.

Acest târg a avut loc sâmbăta trecută în Auditoriul Maximum din Cluj Napoca în cadrul Festivalului de Muzică VAU (Varom az Urat- Astept pe Domnul) aceasta fiind un festival de muzică creştină ce se organizează anual. Ce vă mai pot spune.. a fost primul meu târg şi am lăsat preţurile mici, iar cumpărătorii nu au întărziat să apară. Nu pot să zic că am câştigat foarte mult material, dar am câştigat cu atât mai mult spiritual, deoarece a dărui este un lucru bun, mai ales în vremea aceasta de criză economică când oamenii se descurcă cu greu, chiar şi în alegerea cadourilor.

Doar pentru mine am reţinut gândul care îl împărtăşesc cu voi acum: confecţionarea lucrurilor handmade nu este o afacere rentabilă financiar, dar pot să faci mari bucurii cu ele dacă le dăruieşti cu inima. Cred că se aseamănă în această privinţă cu scrierea postărilor pe blog. Cred că eu am fost şi am rămas o persoană sufletistă pentru că îmi place să le fac pe amândouă: să confecţionez lucruri handmade, să scriu postări pe blog ba mai mult am o meserie care se axează pe acelaşi principiu, dar despre asta mă scriu mai încolo.

Prin urmare m-am prezentat la acest târg cu: cercei, broşe, clape de păr, coliere, felicitări, toate realizate handmade. Am făcut şi nişte deserturi precum muffin şi un desert armănesc (nuci caramelizate cu miere). Am dus şi din cărţile mele spre vânzare deorece nu mai încap în apartament (am vreo 8-9 rafturi de cărţi:) ) Şi am mai dus şi alte lucruri, dar nu vreau să mă lungesc foarte mult las pozele să vorbească.

 

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Felicitari pentru participare. Faptul ca hand made in Romania nu este o afacere este trist dar e o realitate. Important e sa nu ne pierdem bucuria de a crea si de a darui. Eu lucrez handmade pentru ca ma relaxeaza si imi place. Restul devine afacere si e complicat. Frumoase produse ai dus la targ :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s