Ce va vinde Emag in 2020 :)

Standard

Exercitii de imaginatie 🙂

1. In 2020 Emag va avea in locul televizoarelor 3D, televizoare 7D sau televizoare Hologram. Asa vei putea vedea ce se intampla in lume, parca s-ar intampla la tine in camera. De exemplu, daca e o emisiune culinara vei vedea in timp real cum se gateste parca ar gati mama in bucatarie! In plus poti sa si gusti mancarea, contracost bineinteles. Bonus daca iei televizorul Hologram cu o reducere de 80 % de Jack Friday la exceptionalul pret de 3999 de euro redus de la 2999 de euro, vei primi gratis niste ochelari cu care poti vedea prin perete. Atentie! Nu se indica sa iti spionezi vecinul sau vecina la ore tarzii! Daca totusi o faci, se percepe o taxa de 18+ euro pe minut, ce va trebui sa-i platesti statului, dar numai dupa ce ai facut rost de hartia x din camera 10 si de hartia y din camera 7 si ai grija sa nu uiti hartia z acasa si dosarul cu sina bineinteles. Deci nu rata aceste oferte de nerefuzat doar in 2020 de Jack Friday! E o oferta execetionala, unica in viata, suna acum sa iti faci rezervare pentru televizorul Hologram cu 80% reducere si vei primi gratis ochelarii de vedere prin perete! Ce mai astepti? Suna o data!

hologram

2. In 2020 Emag va avea o sectiune pe nume “Vietuitoare” unde vei putea cumpara: vaca cu lapte si tot, cal cu potcoava si tot, gaina cu 7 pui, cocos cu optiunea silentioas, chiar si pisica care face mic dejun si caine care pazeste si curata casa apasand doar un buton, etc. Iar daca vrei ceva exclusiv vei putea comanda o sotie din lumea araba sau din china (original cu tatuaj made in china) cu copii cu tot. Daca esti femeie vei putea cumpara barbat cu casa cu tot. Daca esti batran vei putea cumpara tinerete in rate (stoc limitat). Daca esti copil si parintii tai lucreaza vei putea cumpara mama sau tata de rezerva. Daca esti plictisit vei putea cumpara un pachet de distractie. Daca esti obosit vei putea cumpara un pachet de somn. Daca esti dobitoc vei putea cumpara creiere, una sau doua dupa cerere. Daca ai aspiratii vei putea cumpara post de director. Daca esti religios vei putea cumpara un loc in rai. Daca esti frustrat iti vei putea cumpara linistea. Totul se poate cumpara, doar bani sa ai!

mezga_csalad_kobuki

3. Mai nou toata lumea e obsedata de produse bio si institutii eco, avem ecoscoli, ecogradinite, ecobirou, ecocasa, ecoprimarie etc. De aceea in 2020 ar fi piata si pentru alte lucruri eco. Astfel Emag ar putea vinde ecoaer, (aerul curat din munti ambalat intr-o sticla sau la dozator) in loc de home cinema, mai bine un intreg ecosistem personal (il deschizi si esti deja in natura); in loc de escroci, ecologi; in loc de saracie, economie; in loc de ortografie, ecografie (ca deh e mai simplu si mai ecologic), in loc de Liviu Guta, Umberto Eco s.m.d.p.

4. De vanzare in 2020 la Emag: onoarea pierduta, cumpatul pierdut, dragostea de odinioara, cinstea de odinioara, sufletul pereche, prietenul ce nu te tradeaza, prietena ce nu te insala, amanta virtuala, un pic de minte, inocenta din copliarie, sinceritatea vorbelor, umorul pierdut, frumusetea pierduta, ratiunea dusa cu pluta, somnul de altadata, rabdarea de altadata, harnicia de ieri, profesionalismul de maine, experienta de peste 10 ani, ambitia de acum 10 ani, sperantele de acum 20 de ani, visele din copilarie si toate celelalte virtuti, calitati si aspiratii ce poate le avem acum (sau poate nu le mai avem sau nici nu le-am avut!) si le vom pierde pe drum, pana in anul 2020. Si in acel an voi recomanda Emag cu dedicatie speciala politicienilor din toata inima pentru Romania!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s