Hai în vacanță cu TUI TravelCenter!

Visezi să scapi de grijile de zi cu zi și de stres? Vrei să evadezi din jungla de beton a orașului? Sau pur și simplu vrei să te relaxezi și să te odihnești fără să te deranjeze nimeni? Atunci a venit timpul să faci o pauză și să te duci în vacanță!

Agenția TUI TravelCenter din Polus Center Cluj vine în întâmpinarea nevoilor tale cu oferte de vacanțe pe gustul tău. Fie că vrei să pleci la mare cu familia, fie că visezi la un city break în cuplu, fie că vrei să te distrezi cu prietenii, TUI TravelCenter îți poate oferi vacanța la care visezi.

TUI TravelCenter este una dintre cele mai mari agenții de turism de pe piața românească cu o prezență în peste 180 de tări din întreaga lume. În parteneriat cu Grupul Eurolines România, condus de Dragoș Anastasiu TUI TravelCenter are ca misiune: “aceea de a așeza un zâmbet pe chipul fiecărui client prin oferirea unui nou standard în domeniul serviciilor turistice.” Ceea ce și face prin intermediul serviciilor de calitate oferite care sunt individualizate și diversificate după placul clienților.

Paleta de oferte turistice este una largă începând cu călătoriile interne cum ar fi: Delta Dunării, Bucovina sau Litoralul românesc pănâ la cele în străinătate în: Grecia, Turcia și Spania. TUI TravelCenter se ocupă atât de rezervarea hotelului, cât și de asigurarea transportului prin autocar sau avion, confortul clientului fiind pe primul loc. Ceea ce motivează și alegerea sloganului agenției TUI TravelCenter: “Vacanțe pentru tine!”.

Vizitând pagina de web a agenției TUI TravelCenter mi-au atras atenția câteva oferte de călătorii ideale pentru concediul de vară. Asfel voi prezenta succint destinațiile Zakynthos (Grecia), Ibiza (Spania) și Eforie Nord (România) pentru care TUI TravelCenter poate asigura servicii de cazare, masă și transport.

Zakynthos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei fiind o destinație turistică ideală pentru relaxare și pentru practicarea sporturilor acvatice cum ar fi snorkelingul. Plajele cu nisip fin și marea cristalină având culoarea albastru azur te vor face să te simți ca și în paradis. Clima meditareană face ca soarele să strălucească aproape pe tot parcursul sezonului cald, iar apa mării să fie tocmai potrivită pentru bălăceală sau înot.

Dacă sunteți în căutarea distracției și a unei insule care “nu doarme” atunci insula Ibiza din Spania este locul ideal pentru voi. Aceasta este insula petrecerilor, dar nu numai! Plajele cu nisipul fin si alb, marea albastră și caldă sunt ideale pentru relaxare și baie. Aici puteți descoperi peisaje frumoase, sate pitorești și orașe istorice care îndeamnă spre explorare. Începând cu luna iunie până în luna septembrie vremea perfectă pentru a petrece un sejur de vis în Ibiza.

Aflat la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanța, Eforie Nord este una dintre cele mai mari și îndrăgite stațiuni de pe litoralul românesc. Aceasta are o plajă cu nisip fin de o lungime de aproximativ 4 kilometri și o mare albastră, ideală pentru relaxare și bălăceală. Fiind și o stațiune balneoclimaterică în cadrul centrului Ana Aslan Helth SPA și a clinicii Efosan se pot face variate tratamente. Astfel se pot trata diferite afecțiuni reumatice, tulburări de circulație, afecțiuni dermatologice, afecțiuni respiratorii, sterilitate și multe altele.

Agenția TUI TravelCenter poate asigura cazare, masă și transport pentru oricare dintre destinațiile menționate mai sus, dar de asemenea poate asigura și pachete turistice personalizate către orice altă destinație.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s